قالب بتن ۳۴،۸۰۰ - ۳۵،۸۰۰ / لوله ۵۳۵،۰۰۰ - ۵۴۵،۰۰۰ / بست ۵۴،۰۰۰ - ۶۵،۰۰۰ / قالب بتن ۳۴،۸۰۰ - ۳۵،۸۰۰ / لوله ۵۳۵،۰۰۰ - ۵۴۵،۰۰۰ / بست ۵۴،۰۰۰ - ۶۵،۰۰۰ /

قیمت لحظه ای

آیکون تماس با پشتیبانی

اصفهان،نجف آباد

آیکون لوکیشن
قالب بتن ۳۴،۸۰۰ - ۳۵،۸۰۰ / لوله ۵۳۵،۰۰۰ - ۵۴۵،۰۰۰ / بست ۵۴،۰۰۰ - ۶۵،۰۰۰ / قالب بتن ۳۴،۸۰۰ - ۳۵،۸۰۰ / لوله ۵۳۵،۰۰۰ - ۵۴۵،۰۰۰ / بست ۵۴،۰۰۰ - ۶۵،۰۰۰ /

اصفهان،نجف آباد

آیکون لوکیشن

مشاهده آخرین پست‌ها

دسته‌بندی

قالب یوبوت چیست ؟ انواع قالب سقف یوبوت

قالب یوبوت چیست و چه کاربردی دارد؟ انواع قالب یوبوت

قالب یوبوت چیست؟

مقاوم و مستحکم سازی یک سازه از با اهمیت ترین مسائل در بحث ساختمان سازی و بنایی می باشد. یکی از بهترین روش های ساخت سقف ایمن، اعمال سقف های یوبوت می باشد. در ادامه انواع و کاربرد این سقف را بیان می کنیم.
سقف یوبوت یکی از سقف هایی است که در سبک سازی دال های بتنی و پی ها نقش مهمی دارد. این سقف، نیز از قالب های یوبوت تشکیل شده است که در کاهش بتن مصرفی تاثیر گذار هستند. یوبوت محصولی پلیمری با پایه پلی پروپیلن است که هدف اصلی استفاده از آن، این است که حفره های خالی را در داخل دال، ایجاد و بتن ناکارآمد را از میان آن حذف کند. این کار علاوه بر اینکه موجب سبک تر شدن دال می شود، پوشاندن دهانه های بزرگ تر را نیز امکان پذیر می سازد.

این سقف یک سیستم دال بتنی توخالی است که قالب های آن به شکل مکعبی هستند. سازه هایی که با این نوع قالب ها اجرا می شوند، وزن سبکی ترین نسبت به دیگر قالب ها دارند. در نهایت تعداد ستون های آن ها نیز کمتر است. زیرا بار وارد شده بر ستون و فونداسیون سازه، کم است. فولاد و بتن مصرفی در با استفاده از قالب های یوبوت کاهش می یابد، در نتیجه می توان گفت سقف های یوبوت از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند.

انواع قالب یوبوت ( U-Boot )

انواع قالب یوبوت ( U-Boot )


قالب یوبوت تک


این قالب، اولین قالبی است که در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. که به شکل یک تکه هستند و در 4 سمت خود دارای بندهایی هستند که موجب کاهش تحرک یوبوت هنگام بتن ریزی می شود.
در زیر این قالب ها پایه هایی جهت ایجاد تعادل یوبوت هنگام قرارگیری بر روی سطح مورد نظر قرار می گیرد. این پایه ها ارتفاع و ضخامت های متفاوتی دارند.
از مزایایی استفاده از این قالب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش سرعت اجرای کار
  • کاهش هزینه حمل و نقل به دلیل اینکه این قالب ها به راحتی درون یکدیگر قرار می گیرند.
  • اشغال فضای کمتر جهت نگهداری این قالب ها
  • همچنین به دلیل باز بودن قسمت زیرین این قالب ها، هنگامی که اولین لایه بتن درون آن ها ریخته می شود، هوا حبس می شود و از ریختن بتن بیشتر جلوگیری می نماید.
قالب یوبوت چیست و چه کاربردی دارد ؟

قالب یوبوت دوبل


کاربرد این قالب های صنعتی جهت سبک سازی سقف سازه استفاده می شود. ظاهر قالب های دوبل مشابه قالب های تک هستند فقط به این صورت که دو تکه بر روی هم قرار می گیرند. هزینه تولید و حمل و نقل آن ها نسبت به دیگر قالب ها بیشتر است. حجم این قالب ها کاملاً بسته است پس اجازه ورود بتن به داخل قالب را نمی دهد.


قالب یوبوت پلی استایرن


این قالب ها از جنس پلی استایرن هستند. فضای داخل آن ها توپر است، پس اجازه نفوذ بتن به داخل را نمی دهد.
ماده ی پلی استایرن بسیار سبک اما مقاوم است که در سبک سازی سازه نقش مهمی دارد. به همین دلیل این نوع، وزن اضافی بر سازه وارد نمی کند.
برخی از معایب این قالب عبارت اند از:

  • تولید گاز خطرناک و سمی استایرن مونومر
  • خطر انفجار در اثر گرمای آتش. همچنین دال هایی که با این قالب تولید می شوند اگر در اثر قرار گرفتن در گرمای بیش از حد، خطر انفجار دارد.
    ایجاد دریچه ای در تولید این یوبوت ها جهت خروج گاز و کاهش فشار داخلی حفره ها می شود. که دلیل اصلی انتشار گاز سمی در دمای اتاق، همین دریچه ها است.
مزایا و نکات هنگام اجرای سقف یوبوت

قالب یوبوت اصلاح شده

هنگام استفاده از یوبوت های تک و دوبل، باید از بتن روان (بتن اسلمپ) برای بتن ریزی استفاده کرد. همچنین ویبره کردن بتن جهت پر شدن زیر قالب‌ها باید با دقت بالا انجام شود تا زیر سقف حفره ایجاد نشود. جهت برطرف کردن این مشکل، یوبوت اصلاح شده ساخته شد.این نوع قالب ها به شکل بادی تولید می شوند و هزینه ای تولید آن ها در مقایسه با قالب های تک و دوبل کمتر است. این قالب های یکپارچه، هزینه ی حمل و نقل کمتری دارند. در دال های تولید شده با این قالب ها، میزان بتن مصرفی نسبت به قالب دوبل افزایش می یابد. همچنین سایز قالب های اصلاح شده در مقایسه با قالب دوبل کمتر است. در نهایت تعداد تیرهای ایجاد شده در سطح مورد نظر بیشتر می شود و وزن آن نیز افزایش می یابد.

تفاوت قالب گرین وافل نسبت به یوبوت و کوبیاکس

برای حذف بتن ناکارآمد میتوان به قالب های یوبوت و قالب کوبیاکس در اجرای دال های مجوف اشاره کرد. بزرگترین تفاوتی که این قالب ها با وافل دارند این است که بر خلاف قالب وافل یکبار مصرف هستند و نمی توان از آنها چند بار استفاده نمود.ولی قالبهای وافل زمانی که بتن سخت شد میتوان آن را جدا کرد و مجدد از آن استفاده کرد. دو قالب دیگر در درون دال قرار میگیرند و پس از بتن ریزی حفره هایی را درون دال ایجاد میکنند چون از مواد با کیفیت پایینی ساخته می شوند و هنگام استفاده با در معرض نور خورشید قرار گرفتن آسیب می بینند و با جابجایی و یا نصب میلگرد ممکن است شکسته شوند. این خراش ها باعث افزایش بار مرده می شود یعنی بتن کششی در جای خود باقی می ماند و تنها بتن میانی حذف می شود.

قالب گرین وافل در بین سقف های مجوف تا 20 درصد باعث کاهش بتن می شود.پس از لحاظ اقتصادی و محیطی زیستی به صرفه تر است. میزان میلگرد مصرفی در سقف‌یوبوت و کوبیاکس یکسان است ولی بتن مصرفی کوبیاکس بیشتر است. و در نهایت قالب وافل بار مرده کمتری نسبت به قالب یوبوت و کوبیاکس دارد. همچنین از نظر وزن یوبوت و کوبیاکس، کوبیاکس وزن بیشتری دارد.

قیمت روز قالب یوبوت

مزایا و نکات هنگام اجرای سقف یوبوت

  1. جهت جلوگیری از جابجا شدن یوبوت ها در هنگام بتن‌ریزی، شبکه پایین آرماتور توسط سیم آرماتوربندی و ابزارهای مورد نیاز به لوله یا پروفیل زیر بسته می شود.
  2. کاهش مصرف مصالح از قبیل سیمان، شن و میلگرد و بلوک
  3. کاهش استفاده از تجهیزات و اتصالات
  4. بررسی در اجرای میلگردهای اضافی در وسط دهانه، روی ستون‌ها و دیوارهای برشی و … پس از کامل شدن آرماتورهای شبکه اصلی
  5. کاهش حجم بتن¬‌ریزی و هزینه نازک کاری
  6. کاهش میزان انتقال صوت و حرارت
  7. ایمنی بالا در برابر آتش‌سوزی و انفجار

قیمت قالب یوبوت

عوامل تاثیرگذار بر قیمت سقف یوبوت عبارت اند از: سایز یوبوت، جنس مواد اولیه و وزن این قالب ها و همچنین عوامل دیگری مانند ارتفاع سقف، زیربنا و میزان بتن آرماتور. جهت مشاوره و اطلاع از قیمت قالب یوبوت و خرید آن با کارشناسان ما تماس بگیرید

واتساپ
تلگرام
ایمیل
پرینت

پست‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من